Jeugdvakantieweek 2022

Beste ouders, kinderen en dorpsgenoten,

Hierbij vinden jullie alle informatie over de 61e editie van de Jeugdvakantieweek.

Wat kijken we er weer naar uit om een leuke week met elkaar te hebben.
We hebben ook dit jaar weer een leuk programma samengesteld, waarin er plaats is voor de bekende activiteiten zoals het vissen maar waar ook zeker ruimte is voor nieuwe activiteiten.

Naast veel informatie over het programma hebben we ook veel aandacht besteedt aan onze sponsoren. Want zonder deze bedrijven uit Koudekerk en omgeving zou het niet mogelijk zijn om zo’n leuke week te organiseren.
Via deze weg spreken wij dan ook onze hartelijke dank uit aan alle sponsoren, jullie zijn SUPER!!

Wij hebben ook nog een leuk nieuwtje om te vertellen: Lucas van Kreuningen is dit jaar bestuurslid geworden en daar zijn wij erg blij mee. Lucas zorgt ervoor dat de gemiddelde leeftijd van ons bestuur naar beneden keldert en dat is belangrijk voor de toekomst van de Jeugdvakantieweek.
Maar we kunnen natuurlijk altijd nog meer hulp gebruiken. Mocht je het zelf leuk vinden om te helpen als vrijwilliger in de voorbereiding op de Jeugdvakantieweek of tijdens de Jeugdvakantieweek geef dit dan aan op het inschrijfformulier. Wij zullen dan contact met je opnemen.

 Voor € 5,00 kunnen de kinderen dit jaar weer deelnemen aan oude vertrouwde activiteiten zoals het vissen, tennissen en voetballen. Ook dit jaar organiseren we weer een zeskamp en een disco. Daarnaast hebben we weer een dagje uit georganiseerd. De kosten van het dagje uit bedragen slechts € 7,50.

Tot slot wijzen willen we u wijzen op ons Inschrijfreglement. Deze kunt u hier lezen.

Wij gaan er vooralsnog van uit dat dit het geval zal zijn en hebben er veel zin in. Samen met jullie kinderen hopen we een fantastisch week te beleven.

Om het hele programma te zien kun je hier klikken, of anders kun je je direct inschrijven met de knop hieronder.

Wij hopen dat jullie er net zo’n zin in hebben als wij! Tot binnenkort!!

Hartelijke groet,
Robert, Lucas, Hans en Christa

Scroll naar top