Jeugdvakantieweek 2021

Beste ouders, kinderen en dorpsgenoten,

 

Wat zijn we blij om jullie te laten weten dat dit jaar de 60e editie van de Jeugdvakantieweek door kan gaan.

In de afgelopen weken hebben we samen met verenigingen uit het dorp en alle vrijwilligers hard gewerkt om een leuk programma in elkaar te zetten. Dat is naar onze mening goed gelukt. De activiteiten die dit jaar georganiseerd worden, zullen door alle onzekerheden rondom Covid-19 wel wat kleinschaliger zijn dan jullie van ons gewend zijn.

Om toch zoveel mogelijk kinderen aan de activiteiten te kunnen laten deelnemen, hebben we er dit jaar voor gekozen om een aantal activiteiten op verschillende tijdstippen voor verschillende leeftijdsgroepen aan te bieden. Het kan dan nog steeds voorkomen dat de inschrijving voor een activiteit al snel vol is. Mocht dit het geval zijn dan hopen we op jullie begrip.

Voor € 5,00 kunnen de kinderen dit jaar weer deelnemen aan oude vertrouwde activiteiten zoals het vissen, tennissen en voetballen. Er zijn ook een aantal nieuwe activiteiten, zoals lasergamen, de zeskamp en een silent disco.

Ook hebben we weer een dagje uit georganiseerd. De kosten van het dagje uit bedragen slechts € 2,50 als er aan het weekprogramma wordt deelgenomen. Dus voor in totaal € 7,50 beleven jullie kinderen samen met hun vrienden en vriendinnen een super leuke laatste week van de schoolvakantie.

Om deze week in goede banen te kunnen leiden, zijn wij altijd op zoek naar extra handen die ons kunnen helpen. Dus als je nog een gaatje hebt in de agenda en het leuk vindt om ons te helpen, geef dat dan aan op het inschrijfformulier.

Tot slot wijzen wij u er nog op dat het programma voor deze week alleen door kan gaan als de vergunning wordt verleend en de covid-19 maatregelen dit toelaten.

Wij gaan er vooralsnog van uit dat dit het geval zal zijn en hebben er veel zin in. Samen met jullie kinderen hopen we een fantastisch week te beleven.

Om het hele programma te zien kun je hier klikken, of anders kun je je direct inschrijven met de knop hieronder.

Scroll naar top