Programma 2021

Hieronder vind je het overzicht van alle activeiten tijdens de Jeugdvakantieweek 2021!
Wil je jezelf inschrijven? Klik dan hier om naar de registratiepagina te gaan!

Maandag 23 Augustus

Vossenjacht

De jeugdvakantieweek start met een vossenjacht door het dorp. Lukt het jou om in een groepje alle vossen te vinden? Belangrijk om te weten is dat bij deze activiteit de kinderen zelfstandig door het dorp lopen. Als uw kind nog niet zelfstandig door het dorp mag lopen dan zult u zelf voor begeleiding moeten zorgen.

Tijd: 14:00 – 16:00
Locatie: meerdere locaties in het dorp

Skeeleren

Kom jij ook naar de skeelerclinic van VIJK. We zijn nog druk met het programma  en binnenkort volgt er meer informatie. Wij hebben er zin in, kom je ook?

Tijd: 18:30 – 20:00
Locatie: nader bekend te maken

ACTIVITEIT IS VOL

Dinsdag 24 Augustus

Lasergamen

Op deze ochtend kun je komen lasergamen en kijken of je je fortnite skills in het echt kunt gebruiken. Naast het lasergamen kun je aan nog een stoere activiteit deelnemen. Wat het is, dat blijft nog even een verrassing.

Tijd: 10:00 – 13:00
Locatie: Ridderhof

Kom bij de tennis weer leuke spelletjes en andere tennisactiviteiten doen.
Ontdek je balgevoel met een racket op het rode gravel van de tennisbaan.

Tijd: 15:00 – 17:00
Locatie: Artesia

Spooktocht

Tegen het einde van augustus verschijnen er ieder jaar ongure figuren in het dorp…. Tot nu toe hebben we er voor kunnen zorgen dat deze figuren geen kwaad hebben gedaan. Maar of dat ook dit jaar weer gaat lukken, is de vraag. Daarom roepen we jullie hulp in. Ga je na de zomervakantie naar groep 8 of ben je ouder en wil je samen met je vrienden/vriendinnen er voor zorgen dat je ook in het donker nog veilig door Koudekerk kan lopen? Geef je dan snel op voor de spooktocht.

Tijd: 22:00 – 00:00
Locatie: Een duistere locatie in Koudekerk
Let op, meedoen is op eigen risico!

Woensdag 25 Augustus

Volleybal en Gym

Heb je zin om lekker te bewegen met een bal kom dan naar de Ridderhof. Je kunt daar meedoen met opdrachten die met  balgevoel te maken hebben en we gaan je leren hoe leuk het is om te volleyballen en te gymmen.

Je kunt je tijdens de clinic lekker uitleven en je zult verbaasd staan wat je na diverse oefeningen al kunt met de bal. Wij willen jullie graag iets leren, dus…..schrijf je in!!

Tijd: 10:00 – 12:00
Locatie: Ridderhof

Voetbal

Kom je ook naar Voetbal Vereniging Koudekerk voor een leuke middag met allerlei voetbalspellen?

Locatie: VVK

Dansen

Kom deze dag een leuke, swingende dans leren van de dansdocenten van ID Dance Factory.
Lekker bewegen op muziek van nu en plezier hebben met elkaar, dat is waar het om gaat!
Dans jij met ons mee?

Tijd: 14:00 – 16:00
Locatie: nader bekend te maken

Vissen

Ook dit jaar gaan we met de jeugdvakantieweek weer vissen.

Zoals elk jaar wordt er gekeken naar wie de meeste vissen kan vangen, uiteraard kijken we ook wie de grootste heeft. Leuk om met het hele gezin te doen, of samen met opa, oma, oom, tante of buurman.

Tijd: 19:00 – 20:30
Locatie: Jaagpad, tegenover Cafe de Hoek

Donderdag 26 Augustus

Avifauna

Dit jaar houden we het dagje uit dicht bij huis.We gaan naar leuke parken in de eigen regio.

Voor groep 1 t/m 5 van het afgelopen schooljaar hebben we Avifauna als leuk park geregeld. Speuren door het vogelpark, lekker lunchen (inclusief) en spelen in de XXL-speeltuin zijn ingrediënten voor een onwijs leuke dag.

Jij gaat toch ook mee?!

Locatie: Avifauna
Tijd: om 10:00 verzamelen bij de Ridderhof waar we met auto’s vertrekken.
Rond 16:30 komen we weer aan bij de Ridderhof.

Voor wie: groep 1 t/m 5.

Vervoer: auto

Kosten: € 7,50
Heb je al een weekkaart gekocht van € 5,00 dan betaal je alleen nog € 2,50 extra.

Archeon

Voor de groepen 5 t/m 8 van het afgelopen schooljaar hebben we een informatieve, actieve en historische dag geregeld in het Archeon. Bij goed weer op de fiets ernaartoe en dan speuren, meedoen aan workshops, lekker lunchen (inclusief) en afsluiten met een gladiatorendemonstratie. Klinkt als een topdag toch!!

Jij gaat toch ook mee?!

Locatie: Archeon
Tijd:bij goed weer verzamelen we om 10:00 met de fiets bij het parkeerterrein van de Ridderhof.
Bij slecht weer verzamelen we ook om 10:00 bij de Ridderhof waar we dan met auto’s vertrekken.

Rond 16:30 komen de auto’s weer aan bij de Ridderhof, de fietsers rond 16:45.

Voor wie: groep 5 t/m 8.

Vervoer: fiets/auto

Kosten: € 7,50

Openlucht bioscoop

Neem gezellig een kleedje of klapstoel mee en kom naar het Hofstedepark om samen met je vrienden/broers/ zussen/ouders te genieten van een leuke film. Aan deze activiteit kan je deelnemen vanaf groep 7.

Tijd: 21:00 – 00:00
Locatie: Hofstedepark

Vrijdag 27 Augustus

Zeskamp

Heb je zin om op deze dag in een team te strijden tegen je vriendjes/vriendinnetjes op zes verschillende onderdelen en aan het eind lekker te genieten van een portie poffertjes. Geef je dan snel op.

Tijd: 10:45 – 13:00 (Groep 1-4) 13:45 – 16:00 (Groep 5-8)
Locatie: Hofstedepark

Afsluiting: Disco

Helaas komt er weer een einde aan deze leuke week maar niet voordat we met elkaar hebben staan dansen en springen tijdens de silent disco in de Ridderhof.

Tijd: 19:00 – 20:00 (Groep 1-4) 20:30 – 21:30 (Groep 5-8)
Locatie: Ridderhof

Wil je jezelf inschrijven? Klik dan hier om naar de registratiepagina te gaan!