Programma

Hieronder vind je het overzicht van alle activeiten tijdens de Jeugdvakantiweek.
Klik voor meer informatie over tijden, lokatie en contactgegevens op de desbetreffende activiteit.

Maandag

Op maandag beginnen we om 10:00 met de Huttenbouw voor beide groepen. ‘S avonds staat het vissen en een supercool Nerfgun gevecht op het programma! 

Dinsdag

Op dinsdag gaan we s’ochtends los met Genwakai, een Japanse karatestijl. En ‘s avonds gaan we eropuit met onze speur- en spooktocht, dat beloofd een spannende avond te worden…!

Woensdag

Woensdag hebben we vele afwisselende activiteiten voor jullie! We beginnen met schminken/knutselen/koud koken voor de kleintjes, en doen daarna gezellig wat activiteiten met tennis- en volleyballen. Hou je daar niet van? Dan is misschien de muziek activiteit een leuk alternatief.

Donderdag

Op donderdag staat het dagje uit op de planning, we gaan dit jaar naar Drievliet! Voor de oudste kinderen is er ‘s avonds ook nog de Lego League.

Vrijdag

Alweer de laatste dag van de week, wat gaat het snel! We hebben op vrijdag gelukkig nog genoeg te doen. Wat dacht je van de brunch en de paardspellen? Super gaaf!

Afsluiting: Disco

Ook dit jaar sluiten we de Jeugdvakantieweek weer in stijl af met een heuse disco op vrijdagavond! 
Zorg dat je je mooiste outfit aan hebt, je haar maar goed zit en dans met ons mee om deze week met een dikke party tot een eind te brengen!

Lees hier alles over de discoavond!

Scroll naar top